Dean en Nick winnen in Duitsland

Posted by on feb 11, 2012 in Verslag, Webblog | 1 comment

Dean Verbunt de jeugd vechter die getraind wordt door Dunya, heeft vandaag glansrijk zijn debuut partij gewonnen. aangemoedigd door half Maasbracht bestookte hij zijn tegenstander met harde lichaamstoten en geweldige knieën waardoor hij een unanieme puntenoverwinning op zijn naam zette. Dean hartstikke goed gedaan jongen goed geluisterd! blijf goed naar Dunya luisteren en dan wordt je alleen maar beter.

Nick van Bergen, mocht ook zijn 1e partij gaan vechten. nick die zijn tegenstander zijn gezicht met zeer harde stoten wist te raken (wat resulteerde in een hevige bloedneus) en volgende met harde knieën wist ook zijn debuut glansrijk te winnen. ook voor jou Nick super goed geknokt nu nog harder gaan werken en op naar de volgende.

alle supporters wil ik bij deze bedanken!! blijf je vechters steunen

One Comment

  1. astrid says:

    dean en nick,echt super !!!!!!!!!
    nick,wij zijn supertrots op je !!!
    ga zo door,je bent toppie.

    liefs mam en je zus robin xxxxxxxxxxx

Leave a Reply

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *