Muay Thai Gala Southern Honor 4

Posted by on jun 8, 2010 in | 1 comment

Muay Thai Gala Southern Honor 4 – Dia Show klik verder voor de wedstrijden … Rachel Latte(M A C ) vs Angelina(BikosGym) – Fight 1 Timo Prais(Guckes Duisburg) vs Sandro Eikenboom(Jego Gym) – Fight 2 Philip Demski(Guckes Duisburg) vs Omer Kurt(BikosGym) – Fight...

more info
Muay Thai Fight Gala’s

Muay Thai Fight Gala’s

Posted by on jun 1, 2010 in | 0 comments

Southern Honor I 212 Foto's Southern Honor II 478 Foto's Southern Honor III 425 Foto's Southern Honor V...

more info

Kickboks Gala MM Souther Honor V

Posted by on mrt 10, 2010 in Gala's, Verslag, Webblog, Wedstrijden | 0 comments

Ricardo Muller het diamantje van onze sportschool mocht gaan vechten tegen Tomi fedrau uit Erwitte dit jongetje had 36 partijen achter de rug tegenover een 11 partijen van Ricardo. Ricardo kon dus vol aan de bak. Onze kleine man zijn oren beginnen steeds beter te werken wat ik ook vraag hij gooit het eruit zonder na te denken gewoon volle overgave erin beuken, combinaties beginnen steeds beter te lopen. Ricardo wint deze partij dan ook verdient op punten.

more info

Kickboks Gala van MuayThai Duisberg

Posted by on nov 21, 2009 in Gala's, Webblog, Wedstrijden | 0 comments

Het gala werdt gehouden in een discotheek, ik moet zeggen dat ik daar normaal niet zo´n fan van ben maar, hier was alles goed geregeld! nou ja tot aan de partij van Ricardo aan toe dan. De tegenstander was niet komen opdagen!! na veel gezocht en gedoe toch een tegenstander gevonden. een jongen van de Scorpions uit Koln.

more info

All For Glory – Kickboks Gala

Posted by on nov 7, 2009 in Gala's, Webblog, Wedstrijden | 0 comments

De aanloop naar het gala verliep voor ons niet geheel vlekkeloos. tegenstander van Dunya was een heel gekloot die uiteindelijk 2 weken voor het gala afmelde. 1 week voor het gala toch een gevonden Samira van Jego gym, deze mensen zijn altijd wel in om te knokken.

more info
Pagina 1 van 212