Mario Simons wint op TKO

Mario Simons wint op TKO

Posted by on okt 11, 2010 in Gala's, Verslag, Webblog, Wedstrijden | 1 comment

Zondag 10 oktober, met Mario Simons naar Dilsen Stokkem gegaan voor, een thaiboks gala georganiseerd door het MAC. Mario mocht de 18 partij gaan vechten tegen Omar Senhaji van Team Valon. Mario die van een paar onnodige verliespartijen afkwam was er op gebrand om vandaag te gaan winnen. en hoe! Tijdens het opwarmen draaide mario lekker op de pads. op naam de ring, 1e ronde bikkel harde akties van beide kanten. Omar maakt een hoge trap waarbij hij wegglijdt en Mario op dat moment een lowkick maakt, Omar valt op de grond en Mario probeert zijn been nog in te trekken maar raakt Omar vol op het gezicht. resultaat, Omar mist 3 tanden! en nu? Nou, Omar besluit om door te vechten. ONGELOFELIJK wat een Bikkel. einde 1e ronde. 2e ronde Mario die aanvalt maar, een klein moment van dekking niet goed en pats Omar die Mario zwaar aanslaat. nee he! Mario staat op en vecht door. wat staan hier 2 bikkels in de ring. Mario de opdracht gegeven om te gaan bewegen zodat hij kan herstellen. na wat over en weer stapt Omar in en Mario maakt een teep met alles wat hij heeft en die komt wel zo hard aan dat Omar zwaar neer ging. WINNAAR op TKO Mario Simons. maar, wat een Bikkels stonden daar in de...

more info

Thaiboks Gala in de “Velderie” te Roermond

Posted by on jun 7, 2010 in Gala's, Verslag, Webblog, Wedstrijden | 0 comments

Vandaag was het weer zover, Ricardo Muller ons jeugd talentje mocht weer gaan vechten. Voor Ricardo was dit weer de 1e partij na een vervelende enkel blessure. het gala werdt gehouden in de Velderie te Roermond.

more info

Starmuay Gala te Maastricht

Posted by on apr 10, 2010 in Gala's, Verslag, Webblog, Wedstrijden | 0 comments

Het gala werd gehouden in het MECC, wat betreft de locatie en de aankleding was, het een zeer mooi gala de promotor heeft hier aardig zijn nek uitgestoken! alleen jammer dat het publiek het liet afweten.

more info

Kickboks Gala van MuayThai Duisberg

Posted by on nov 21, 2009 in Gala's, Webblog, Wedstrijden | 0 comments

Het gala werdt gehouden in een discotheek, ik moet zeggen dat ik daar normaal niet zo´n fan van ben maar, hier was alles goed geregeld! nou ja tot aan de partij van Ricardo aan toe dan. De tegenstander was niet komen opdagen!! na veel gezocht en gedoe toch een tegenstander gevonden. een jongen van de Scorpions uit Koln.

more info