All For Glory – Kickboks Gala

All For Glory – Kickboks Gala

Gisteren was het zover het All for Glory 2009, dit gala wordt georganiseerd door Patrick van yougoodfighter.be
het was een mooi opgezet gala in de sporthal van Maasmechelen.

De aanloop naar het gala verliep voor ons niet geheel vlekkeloos. tegenstander van Dunya was een heel gekloot die uiteindelijk 2 weken voor het gala afmelde. 1 week voor het gala toch een gevonden Samira van Jego gym, deze mensen zijn altijd wel in om te knokken.

aangekomen op het gala verliep alles perfect!

Ricardo mocht voor ons de spits afbijten. vanwege het gewichtsverschil werd dit een demo partij wat altijd in een onbeslist eindigd. 1e ronde wou Ricardo gaan knokken, na wat instructies begon hij toch te draaien zoals we het van hem willen zien, slim vechten met goeie combinaties. 2e en 3e ronde draaide hij nog beter met zeer slimme truckjes. Ricardo begint met de wedstrijd steeds beter te draaien. op naar de 21e waar hij weer een partij mag gaan draaien.

Donato, begon tegen zijn 2 meter lange tegenstander heel erg fel. Donato had weinig zin om 3 rondes te knokken en wou een vroegtijdig einde forceren. 1e ronde schreef hij dik op zijn naam met het complete werk. begin 2e ronde zien we dat de bloeding aan de neus van zijn tegenstander niet gestopt was. opdracht was met rechte stoten zijn neusje raken en afwerken met lowkicks. hieraan gaf Donato geen gehoor met als gevolg dat hij 8 tellen te verwerken kreeg.jammer! 3e ronde ging het alleen maar slechter met Donato waardoor hij een 2x 8 tellen kreeg en de partij niet meer afmaakte. donato verliest op TKO.

Dunya, na een lange tijd niet meer te hebben gevochten was het haar beurt. en wel tegen Samira van Jego gym een meisje waar Linda 1x onbeslist en 1x van verloren had. dus een bekende! we wisten dat Samira een pittige tante is die graag in de voorruit vecht. Over deze partij kan ik vrij kort zijn Dunya ving nagenoeg alle aanvallen van Samira op en nam over met knieen en stoten, vervolgens werkte Dunya veel met de teep waar Samira weinig antwoord op had. Dunya heeft deze partij gewonnen! een knappe prestatie aangezien ze de wedstrijd met diverse blessures de ring in ging. het zou leuk zijn om Dunya eindelijk eens blessure vrij aan een partij zien beginnen zodat ze kan laten zien wat zij allemaal in huis heeft.

Bij deze wil ik iedereen weer bedanken voor het helpen en supporten. er was een legioen aan supporters meegegaan. echt top!!!

Geen reactie's

Geef een reactie