Kickboks Gala Born to Fight van Jego gym Sittard

Kickboks Gala Born to Fight van Jego gym Sittard

Gisteren met 3 vechters naar Sittard gegaan om te vechten op het gala Born to Fight van Jego gym. allereerst mijn complimenten voor de organisatie, dit was een zeer goed georganiseerd gala.
de vechters die voor ons mochten knokken waren Ricardo, Juancho en Mario.

Ricardo ging een rematch vechten tegen Nayim van Dale Tan. de vorige partij schreef Ricardo op zijn naam dus Nayim was gebrand om dit recht te zetten. 1e ronde een te passieve Ricardo en een goed combinerende Nayim, 2e ronde begon Ricardo te beseffen dat hij niks kon weggeven tegen deze jongen gelijk opgaande ronde met veel strijd. 3e ronde alles of niets offensief van Ricardo wat hij eigenlijk eerder had moeten doen, deze ronde schrijft hij dik op zijn naam. uitslag onbeslist!

Juancho, onze MMA vechter ging voor het eerst een thaibokspartij vechten aangezien er niemand gevonden werd om een MMA partij tegen te draaien. Juancho mocht het opnemen tegen een langen jongen van Akbaba gym. de 1e ronde moest Juancho wennen aan de lengte van de tegenstander die goed gebruikt maakte van zijn trappen, Juancho voornamelijk stotend de afstand zoeken. 1e ronde licht voor de tegenstander. 2e ronde Juancho die het ritme en afstand heeft gevonden begint nu druk te zetten komt goed door met stoten wat vlak voor het eind resulteerd in een knappe Knock down, de tegenstander kan niet meer verder en wordt uitgeteld. winnaar op TKO Juancho!!

Mario, Die nu toch echt naar de B klasse moet. had al weer een tijd niet gevochten ivm een knokkelblessure, Mario die conditioneel zwak oogde en blijkbaar ook was. reden??? toch vocht hij een goede partij veel laten missen verzuimde weliswaar om hier en daar over te nemen. pakte eigenlijk alle drie de rondes op zijn naam door goed overzicht te houden en zijn punten binnen te pakken. ik zag veel dingen waar nog hard aan gesleuteld moet worden maar, ik zag ook duidelijk vooruitgang. al met al ben ik ook met zijn partij dik tevreden.

Een mooi gala met mooie partijen en voor ons zeer goede resultaten. ook het publiek wat mee was gereisd was geweldig. wat ook super was om te zien en vooral te horen waren de 30 Spaanse supporters klasse.

Geen reactie's

Geef een reactie