Kickboks Gala MM Souther Honor V

Kickboks Gala MM Souther Honor V

Zondag 28 febr weer ons jaarlijks terugkerend gala Southern Honor gehad.

Ditmaal hadden we een 22 partijen opstaan waarvan dit keer 6 MMA partijen
Heel veel positieve reacties van de bezoekers gehad over dit evenement.

Om 11.00 uur waren Dunya en ik zelf aanwezig en de ring was al zo goed als opgebouwd rond 11.30 kwamen de vrijwilligers van de sportschool om alles in goede banen te leiden, stoelen klaar zetten kleedkamers op orde maken ruimte voor de weging en arts klaar maken. Rond 12.00 uur kwamen de 1e sportscholen binnen ook de bond was weer zoals gewoonlijk op tijd.

Het plan was om 14.00 de 1e partij te laten starten en dat gebeurde dus ook stipt op tijd!

Over de wedstrijden zelf kan ik weinig vertellen aangezien ik er weinig heb gezien, de partijen die ik wel gezien had waren erg leuk om te zien.

Ricardo Muller het diamantje van onze sportschool mocht gaan vechten tegen Tomi fedrau uit Erwitte dit jongetje had 36 partijen achter de rug tegenover een 11 partijen van Ricardo. Ricardo kon dus vol aan de bak. Onze kleine man zijn oren beginnen steeds beter te werken wat ik ook vraag hij gooit het eruit zonder na te denken gewoon volle overgave erin beuken, combinaties beginnen steeds beter te lopen. Ricardo wint deze partij dan ook verdient op punten.

Simon (Woody) Woodward. Deze man is pas 41 jaar geworden en wou dolgraag een partij vechten ( zo zie je maar dat leeftijd maar een getal is) Hij vocht tegen een jongen van Hoyersgym. Een leuke partij om te zien beide heren kwamen om te knokken en deden dat dan ook! Woody goed bewegend en een stuk technischer dan op de training. Deze partij had 2 winnaars!

Mario Simons deze jongen begint steeds meer respect bij mij af te dwingen. Hij zou eigenlijk vechten tegen een jongen van NO FEAR GYM uit Duitsland op 70kg dus dat betekende bij eten. 2 dagen voor het gala melde deze sportschool doodleuk niet te komen. Grrrrr.
Een beetje switchen in de matchmaking en toen kregen we Shaun Waltmans van Jego gym.
Na een overleg met Mario van +/- 10 sec zij hij laat maar komen. Dat betekende wel dat hij in 2 dagen weer 2kg af moest vallen. Shaun waltmans vind ik persoonlijk een erg goeie vechter die maar een versnelling kent en dat is de vooruit, tevens heeft Shaun een stuk meer ervaring dan Mario. Maar geen gezeik we gaan ervoor! De partij ging gedeeltelijk zoals verwacht Shaun in de vooruit en Mario laat hem missen en neemt bij wijle over, naar mijn mening veel te weinig maar dit heeft ook met een stukje ervaring te maken. De momenten waar Mario het gevecht naar Shaun bracht merkte je dat Shaun toch echt in de achteruit moest. Mario kwam in deze wedstrijd niet goed in zijn spel wat gedeeltelijk aan zichzelf lag. Al met al vocht hij een goede wedstrijd tegen een zeer sterke jongen die hij op punten verloor. Mario is alweer hard aan het trainen voor 10 april in Maastricht. Als Mario deze lijn blijft door trekken en nog beter gaat luisteren, gaat hij ons nog heel wat mooie partijen bezorgen.

Heel veel dank aan een ieder die ons weer gesteund heeft op dit evenement.

Geen reactie's

Geef een reactie