Kickboks Gala van MuayThai Duisberg

Kickboks Gala van MuayThai Duisberg

Zaterdag naar Oberhausen geweest met Lind en Ricardo om te knokken op het gala van muaythai duisberg.

Het gala werdt gehouden in een discotheek, ik moet zeggen dat ik daar normaal niet zo´n fan van ben maar, hier was alles goed geregeld! nou ja tot aan de partij van Ricardo aan toe dan. De tegenstander was niet komen opdagen!! na veel gezocht en gedoe toch een tegenstander gevonden. een jongen van de Scorpions uit Koln.


Ricardo had er zoals gewoonlijk weer heel veel zin in (deze jongen wil gewoon elke dag knokken) 1e ronde trakteerde Ricardo zijn tegenstander op veel harde lowkicks! 2e ronde zelfde verhaal en de derde ronde gooit hij er een spatzuivere hoge trap uit. Ricardo wint deze partij overduidelijk op punten.

Linda vocht een rematch tegen Katrin van Muaythai Duisberg. de 1e partij had Linda gewonnen. 1e ronde werkt linda veel met de binnenkant lowkick tegen haar rechtsvoortaande tegenstandster. 2e ronde zelfde verhaal jammer dat ze niet zuiver waren in deze ronde pakt Linda dikke punten met haar knieen en teeps.
3e ronde een hele felle ronde van beide kanten. Linda laat het aan het eind van de ronde een beetje uit haar handen glippen. met als resultaat een onbeslist!

Moe en voldaan het laatste gala van het jaar gedraaid!

Iedereen weer bedankt voor het supporten en hun inzet.

Geen reactie's

Geef een reactie