Lumpinigym is 3 Duits K1 kampioenen rijker!!

Lumpinigym is 3 Duits K1 kampioenen rijker!!

Afgelopen zaterdag zijn we met 7 vechters afgereisd naar Herborn Duitsland om deel te nemen aan de open Duits am K1 kampioenschappen.

Dunya Slabbers, verloor haar finale partij van van een meisje uit Duisburg. ondanks dat Dunya niet lekker in haar spel kwam ben ik wel van mening dat een extra ronde zeker op zijn plaats was. resultaat een mooie 2e plaats.

Simon Fensky, vocht zijn finale partij een harde partij die hij in de 2e ronde afmaakte met een loepzuivere spinningbackfist met als resultaat een gebroken neus voor zijn tegenstander. en een Duitse titel voor Simon,

Mario Simons, deed wat hij aan zijn stand verplicht is en schrijft ook de Duitse titel op zijn naam.

Sebastian Maring, deze net 16 jarige jongen heeft zwaar gebuffelt en al zijn dik meerderjarige tegenstanders opgerold. ook hij is nu Duits Kampioen.

Mendo van der Beek, vecht in de voor rondes een goeie partij. met harde lowkicks. hij verliest zijn partij helaas. enige troost zijn tegenstander kon niet meer verder vechten.

Bjorn Dierx, vecht zich ook in de finale nadat hij zijn tegenstander domineert loopt hij ineens tegen een terechte 8 tellen op ff daarna krijgt hij weer 8 tellen die in zijn geheel niet terecht waren. met als resultaat verlies. desondanks wel een mooie 2e plaats.

Ron Krauth, onze heavy boy mocht zijn 1e partij ooit draaien dit doet hij geweldig! mooie solide partij geen gekke dingen. helaas scoorde zijn tegenstander iets meer punten met als gevolg verloren op split decision.

Voor onze club een SUPER resultaat. jongens en meid, jullie hebben jullie huid duur verkocht en jullie tegenstanders hebben de mouwen tot onder de oksel moeten opstropen.
Thanks!

1 Reactie
  • Casper
    Geplaatst op 10:16h, 15 mei Beantwoorden

    What a DAY to remember! Die verdammten Holländer, mit ihren Low Kicks.

Geef een reactie