Lumpinigym is een Europees kampioen rijker!!

Lumpinigym is een Europees kampioen rijker!!

afgelopen zaterdag naar Hagen Duitsland gegaan met een team van 8 vechters die gingen deelnemen aan het amateur EK K1 regels.
als 1e vechter was aan de beurt Dunya, eigenlijk zou dunya niet aan dit toernooi deelnemen maar aangezien melissa was uitgevallen ging ging dunya (niet ervoor getraind) haar plek invullen.
in de finale stond ze tegen een meisje wat eigenlijk een gewichtsklasse hoger was ingedeeld en een partij of 20 meer had gevochten.dit was een harde partij wat dunya nipt op punten verloor doordat het meisje iets meer impact had in haar stoten wat ook logisch was gezien het gewichtsverschil.

als 2e was aan de beurt Anne dit was haar debuut! Anne vocht een hele goeie partij met mooi overzicht harde lowkicks en snelle overnames. anne wint haar partij dik verdient op punten. hiermee stond ze in de finale! de finale partij heb ik haar niet laten vechten aangezien ze dan tegen een A klasse uit moest komen.

als 3e was Simon aan de beurt. Simon heeft te weining gedaan om de partij naar zijn hand te zetten en verlist uiteindelijk op punten.

als 4e was aan de beurt Guido onze 50 jarige die zijn debuut ging maken!! hij mocht meteen aan de bak tegen iemand met 31 partijen achter zijn naam. volgens de jury schreef Guido de 1e ronde op zijn naam, in de 2e ronde kreeg guido na een knie een harde stoor op zijn hoofd waar hij 8 tellen voor kreeg dit was voor mij het sein om de handdoek te gooien. echt top geknokt!!

als 5e was het de beurt aan Michel, 1e tegenstander versloeg hij moeiteloos 2e tegenstander was de vorige tegenstander van Guido dus hier was wat recht te zetten en dat deed Michel heel erg goed en versloeg deze zeer ervaren vechter. de finale partij vocht hij tegen een Rus met 57 partijen achter zijn naam ook hier vocht Michel slim lekker bewegelijk en goed scorend. en won uiteindelijk ook deze partij! en daarmee Europees kampioen 2012/2013

Als 6e was aan de beurt Sebastian. sebastian vocht een ijzersterke wedstrijd met harde stoten en trappen bestookte hij zijn tegenstander. die blij was dat de partij voorbij was 🙂 winnaar Sebastian. Sebastian heb ik vervolgens om gezondheid redenen uit het toernooi terug getrokken.

Als 7e was aan de beurt Tim dit was ook zijn debuut in de ring. via een vrijloting kwam hij meteen in de halve finale terecht. hier deed hij het beter dan ik gedacht had op alles wat zijn tegenstander deed had Tim een antwoord wat resulteerde in een mooie overwinning en een plaats in de finale. in de finale kwam hij uit tegen Gentian Pacolli achteraf bleek dit ook een A klasse vechter te zijn met ruim 30 partijen achter zijn naam. Tim heeft gevochten voor wat hij waard was en ook hier deed hij het heel erg goed. uiteindelijk verliest hij hier op punten.

als laatste was de beurt aan Ron. wat een spektakel partij alles wat er in deze partij gedaan werd was loeihard. na een harde knokpartij werd ron tot winnaar uitgeroepen. en kwam daarmee in de finale tegen een jongen die een vrijloting had en zonder te vechten in de finale kwam. ook hier weer alles loeihard. Ron verliest de partij nipt op punten.

aan iedereen die mee is gegaan en mee heeft gedaan wil ik me bij deze bedanken jullie waren TOP

Geen reactie's

Geef een reactie