Stephan Giebels - Lumpini Gym
3845
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3845,page-child,parent-pageid-148,bridge-core-3.1.6,qode-quick-links-2.1,tribe-no-js,page-template-lumpini-gym-v3-0,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Stephan Giebels

Stephan Giebels

Hoofdtrainer

Muay Thai 12e Khan

 

BJJ Black belt

Biografie:

tijdens mijn dienstplicht in 1991 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met boksen. dit vond ik geweldig, het directe contact en het afgestraft worden van de fouten die je maakt. Toen ik terug kwam van Uitzending in Bosnië heb ik het boksen weer opgepakt, dit in Swalmen waar we met een klein groepje trainden vooral veel techniek en zaktraining. toch miste ik het sparren, waardoor ik de overstap heb gemaakt naar het Thaiboksen. dit complete staande spelletje vind ik op de dag van vandaag nog steeds super geweldig. Na verloop van tijd kreeg ik de drang om mijn opgedane ervaringen te delen, waardoor ik mijn huidige sportschool ben gestart Lumpinigym.

Na een aantal jaren kwam ik in contact met de sport Brasiliaans jiu jitsu, een heel andere sport maar ook hier werd ik verliefd op. nu had ik het voor mekaar Muaythai de ultieme staande sport en BJJ de ultieme grondsport.

MMA was dan weer een logisch gevolg.

nu een aantal jaren later zijn we enorm gegroeid in kennis en vaardigheden op het complete gebied van gevechtsport.

Mijn ontwikkeling staat niet stil. ik ben leraar en tevens leerling.

ik hoop nog veel mensen te mogen ontmoeten en te begeleiden naar een gezonder ik.

Bel of mail ons voor een gratis proefles

(Stephan Giebels)

Stel een vraag

Lumpini Gym Sportschool:

Voormalige zaal Stienen,

Bergstraat te Linne Nederland

Auto onder aan het water parkeren

Proeftraining enkel op aanvraag! voor meer info kunt u bellen naar:

+31(0)653602500 (Stephan Giebels)