Tessa Verbunt - Lumpini Gym
3863
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3863,page-child,parent-pageid-148,bridge-core-3.1.6,qode-quick-links-2.1,tribe-no-js,page-template-lumpini-gym-v3-0,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Tessa Verbunt

Tessa Verbunt

Combatfit lady’s only trainer

Combat fit

Biografie:

Op mijn 11e moest ik van mijn vader perse een thaibokstraining meedoen bij de jeugd. Na die 1e training was ik meteen verkocht!

Al snel mocht ik bij de volwassen groep meetrainen. Hier zag ik ook de grondtraining, BJJ, MMA, en Grappling. Nadat ik dit zag werd ik ook hier nieuwsgierig naar, en ben dit uiteindelijk ook gaan beoefenen. Tijdens een vervelende blessure waardoor ik  2 jaar niet veel heb kunnen trainen, kreeg ik een baantje aangeboden in een sportschool alleen voor vrouwen. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan. Dus toen Stephan mij benaderde met de vraag of ik combat fit wilde geven aan een groep dames, was ik gelijk enthousiast. ik doe het met ontzettend veel plezier.

Bel of mail ons voor een gratis proefles

(Stephan Giebels)

Stel een vraag

Lumpini Gym Sportschool:

Voormalige zaal Stienen,

Bergstraat te Linne Nederland

Auto onder aan het water parkeren

Proeftraining enkel op aanvraag! voor meer info kunt u bellen naar:

+31(0)653602500 (Stephan Giebels)