Ricardo Muller NL kampioen

Ricardo Muller NL kampioen

zondag 7 november 2010 Reuver,

Ons eigen gala Southern Honor!

4 vechters hadden we op ons eigen gala vechten.

1ste partij met Mitch de Wijs.

Mitch begint de 1e ronde erg goed met in en uit bewegen en punten pakken, de laatste 20 sec van de ronde geeft hij de ronde uit handen. 2de ronde vecht hij net als de laatste 20 sec van de 1ste. niet meer bewegelijk geen afstand meer. 3de ronde kreeg hij de opdracht van een boze coach om met hem te gaan knokken! dit doet hij weer geweldig alleen jammerlijk te laat! Mitch verliest zijn partij op punten. in mijn reactie ben ik te fel geweest naar Mitch. tja emoties. Mitch is nog zeer jong en heeft een mooie toekomst voor zich.

2de partij Ricardo Muller voor de NL jeugd titel.

Dit werd een partij van 5 x 1 min. Ricardo die op de training soms loopt te lamzakken liet zien dat hij in de ring een totaal andere vechter is. Ricardo is een Diesel en moet ff op gang komen ook nu weer vecht hij de 1ste 2de rondes bekeken en scoort goed met stoten en trappen, vanaf de 3de ronde gooit hij het tempo omhoog waarbij hij in de 4de ronde de wil van de tegenstander heeft gebroken en het tempo nog hoger gooit. goed scorend vanuit de clinch. terechte winnaar met een uitslag van 49 -43 Ricardo Muller!!!

3de partij Martin Hilkens.

Martin ging zijn 1ste partij vechten en dit in de -95kg klasse. Martin is zelf al niet de kleinste maar zijn tegenstander was een kop groter. dit was echt een Nieuwelingen partij veel strijd en met hier en daar een paar mooie technieken en de KO op de loer liggend. Martin heeft zijn vuurdoop gehad en goed geknokt en weet nu wat het betekend om in de ring te staan.

4de partij Mario Simons.

pfffff Mario de jongen die zoveel in huis heeft en maar steeds 20% van zijn kunnen laat zien. Mario vergeet steeds als hij thuis zijn tas in pakt zijn oren erin te stoppen want ook nu had hij ze niet bij zich. 1ste ronde vecht Mario goed slim en bekeken. 2de ronde veel te afwachtend en niet luisteren naar de aanwijzigingen die hij vanuit de hoek krijgt. 3de ronde moest hij pakken anders verliest hij de partij. wederom niet luisteren waardoor ik op een gegeven moment bij de ring weg ben gelopen (dit is niet goed geweest maar Mario weet waarom) Mario heeft het hier laten liggen en verliest de partij op punten.

Tegen de jongens die van mij op hun donder hebben gekregen ( Mitch en Mario) en ook voor de jongens die dat niet hebben gehad, wil ik zeggen Jullie hadden toch de Ballen om de ring in te stappen en te knokken. RESPECT!!!!

al met al was het een zeer geslaagd gala. ik wil ook iedereen bedanken die op deze dag aanwezig waren.

foto’s van het Southern Honor! Gala

Greetz,

Stephan

Geen reactie's

Geef een reactie