Starmuay Gala te Maastricht

Starmuay Gala te Maastricht

Afgelopen zaterdag naar Maastricht afgereisd met Mario en Ricardo om deel te nemen aan het Starmuay gala.

Het gala werd gehouden in het MECC, wat betreft de locatie en de aankleding was, het een zeer mooi gala de promotor heeft hier aardig zijn nek uitgestoken! alleen jammer dat het publiek het liet afweten.

Ricardo vocht als 2e tegen Thiery van Demirci gym. Thiery die toch al gauw een kop groter was dan ons mannetje begon slim om de clinch op te zoeken en met knieen te werken, Ricardo liet zich hier echt het kaas van z´n brood eten! in de rust van de 1e ronde hebben we Ricardo toch echt ff de oren moeten wassen, wat blijkbaar goed gelukt was. 2e ronde Thiery die steeds weer de clinch opzocht en Ricardo die nu toch beter de afstand behield door te werken met stoten en trappen. 3e ronde Ricardo gooit het tempo omhoog, hoge trap raak. teep naar het gezicht trof ook z´n doel in de clinch goeie knieen en harde lichaams stoten. Ricardo wint zijn partij!

Mario Simons vocht de 8e partij tegen Yakup van MT Genk. beide vechters beginnen afwachtend, Mario opent met een harde jab die Yakup voelde, een lowkick volgt en Yakup z´n been begint te kleuren. voor de rest een matte 1e ronde. in de rust vraag ik Mario om yakup z´n benen onder handen te nemen. 2e ronde zoals gewoonlijk Mrio die niet luistert! Yakup die normaal aanvallend vecht bleef nu afwachten dit omdat mrio respect had afgedwongen met z´n power! alleen Mario die hier niks mee doet. grrrr 3e ronde komop Mario begin nou eens te werken en laat die jongen de hoeken van de ring zien! ook hier laat hij het weer liggen! winnaar op punten Yakup! Ik heb Mario verteld dat hij maar een witte baard moet laten groeien als hij toch voor sinterklaas gaat spelen! Mario is een geweldige vechter en als hij nu eindelijk eens naar zijn hoek gaat luisteren en de agressie level eens flink omhoog gooit dan stormt hij door naar de B klasse en waarschijnlijk ook naar de A. doet hij dit niet dan stopt de trein hier!!!

greetz, Stephan

Geen reactie's

Geef een reactie