Stephan geeft les in Antalya Turkije

Stephan geeft les in Antalya Turkije

Tijden mijn vakantie was ik op bezoek geweest bij Murat Elvermez van antalya kickboxing. deze sportschool ligt in het geweldige club hotel Sera van dhr Ozer Saracoglu.
De bedoeling was om daar kennis te maken met Murat de trainer van de club, daar werd meteen gevraagd of ik bij hun een training wilde komen geven, iets wat ik natuurlijk graag wou doen. De vrijdag voordat ik naar huis ging heb ik contact opgenomen met Murat om door te geven dat ik die dag een training kwam geven in muaythai en MMA. nog geen 10 min later werd ik opgehaald door een meneer keurig in pak rijdend in een range rover sport. eenmaal aangekomen in de gym stonden er 2 fotograven later bleek dat het voor een magazine was. vervolgens heb ik 1 uur muaythai gegeven aan een groep hoog gemotiveerde jongens, ze waren onder de indruk van het clinchwerk! daarna 1 uurtje grondwerk gegeven aan dhr Ozer de eigenaar van het hotel en dhr ertugrul eigenaar van sushi co. dit was erg leuk om te doen ze waren erg leergierig. al met al een zeer leuke ervaring en we hebben er weer paar goede vrienden bij. mochten we in mei 2011 mee gaan doen aan de IFMA europeese kampioenschappen dan hebben wij alvast een geweldig onderkomen.

klik op de link voor meer foto´s

Greetz,

Stephan

Geen reactie's

Geef een reactie