uitslag zero 45

uitslag zero 45

Verslag zero 45

We zijn nu net terug van het kickboksgala Zero 45, georganiseerd door Hoyers gym met de WFCA als jurerende bond.
Vandaag stond alleen Jolana Coenen van ons gematched, die na 2 onverdiende verliespartijen eindelijk de kans kreeg om dat recht te zetten.
Op weg naar de wedstrijd toe was Jolana zeer opgewekt en had er veel zin in om goeie partij neer te gaan zetten.
Helaas sloeg net voor de partij die stemming om, en werd ze onzeker en twijfelde aan alles( wat totaal niet nodig is met hetgeen zij in huis heeft)
Jolana mocht het in de 10de partij opnemen tegen de 1kop grotere dame van Haberland, dit zou een C-klasse partij van 3 maal 2 minuten zijn.

Dan is het zover, gong gaat en beide dames laten er geen gras over groeien, de eerste ronde had Jolana een beetje moeite met het inschatten van de lengte, aangezien haar tegenstandster een stuk groter was maar de laatste minuut kreeg ze meer grip op haar en wist met goede counters over te nemen.

Daarna de tweede ronde waar Jolana haar tegenstandster met een paar zuivere hoeken verrast.
Na 2 onregelementaire handelingen van haar tegenstandster, weet Jolana toch de rust te bewaren en gefocused te blijven.
In de laatste 10 seconde weet ze haar zelf naar het canvas toe te brengen na een goed geplaatste hoek, uitglijder??? Maarja geen 8 tellen.

Na ons inzien stond het na deze 2 rondes gelijk, dus opdracht: Gas erop en alles uit de kast halen.
Jolana die er toch wel doorheen zat reageerde daar als een echte topper op, en gaf zich helemaal.
Dit resulteerde in een hoog tempo ronde waarbij Jolana het heft in handen nam, deze ronde pakte ze netjes, waardoor de verdiende overwinning voor haar was.

Dit was zeker niet Jolana der mooiste partij, maar ze heeft hard geknokt, goed geluisterd en laten zien dat ze uit het juiste hout gesneden is om de top ooit te bereiken. We zijn trots om je in het Lumpini-team te mogen hebben.10403533_528138073975607_1064201631241244122_n

Geen reactie's

Geef een reactie