Uitslagen 1 en 2 juni Muay Thai Event Giants Duisburg Germany

Uitslagen 1 en 2 juni Muay Thai Event Giants Duisburg Germany

Verslag zaterdag en zondag
Zaterdag thaiboksgala Giants te Duisburg:
Flyer Muay Thai Event Giants 2012-06-30 Duisburg GermanyHier hadden wij 3 vechters gematched. Melissa Burhenne, Sebastian Maring en Zoony Kraus.
Als 1e mocht Zoony Kraus. Zoony had al 10 jaar niet in de ring gestaan, en mocht vandaag zijn 1e volwassene partij gaan draaien en deed dat meteen in de C klasse. Hij vocht tegen Carrar Riyad van Brothers gym. 1e ronde begon een beetje onwennig maar naarmate de ronde vorderde begon Zoony meer druk te zetten met goed bokswerk.
De 2e ronde was meteen vanaf het begin goed. Drukkend vooruit met stoot en trap combinaties.
Zoony drukt Carrar vast in de touwen. Carrar maakt een losse knie waarop Zoony countert met een harde rechterhoek waarop Carrar zwaar K.O. gaat einde partij winnaar op K.O. Zoony Kraus!!! Welkom terug in de ring!!
Meteen daarna mocht als 2e van ons Sebastian Maring, met zijn net 17 jaar mocht hij het opnemen tegen de 26 jarige Tom Zwams van Brothers gym. Ook Sebastian begon meteen met druk zetten. Tom maakt een mooi lowkick die half geblokt wordt door Sebastiaan en meteen begon met overnemen. Hij bestookt Tom met een harde combinatie waarop Tom langs de touwen afgaat. Sebastiaan volgt en laat niet meer los en vuurt een harde Combinatie af waarop hij met zijn rechter cross Tom zwaar K.O. slaat. Einde partij binnen 30 seconden winnaar op K.O. Sebastian Maring!! Gongratz Amigo.
Als 3e en laatste mocht Melissa Burhenne het opnemen tegen de thuisvechtster Katrin Schoof van muaythai Duisburg. Wij wisten dat dit een partij was waar Melissa flink aan de bak moest. De voorbereiding was dan ook TOP. 1e ronde een beetje aftasten van beide kanten met enkele akties van Katrin en wervelwind combinaties van Melissa.
2e ronde begon Melissa steeds meer te drukken met snelle en harde combinaties. Ook Katrin kwam sterk door met akties die Melissa op haar beurt weer counterde.
3e ronde zetten beide dames nog een tandje bij. Met over en weer mooie akties. De laatste 30 seconden van de partij begint Melissa Katrin zwaar te bestoken met alles wat ze heeft. Hier krijgt Katrin zo zwaar de oren gewassen waar ze totaal geen antwoord meer op heeft.
Uitslag Winnares op punten Melissa Burhenne!! Hard op weg naar de B klasse.
Deze partij was de partij van de avond. Super reclame voor het thaiboksen.
Bedankt aan alle vechters die onze club naam weer hoog hebben gehouden!!!!

Zondag thaiboksgala Cobra te Belgie.
Hier mocht Nick Hooymans zijn debuut in de ring gaan maken.
Nick vocht tegen een sterke jongen van Siam Ni.
De 1e ronde begon meteen fel van beide kanten, de stoten trappen en knieën volgden mekaar op in een rap tempo.
2e ronde het zelfde verhaal. De tegenstander begon meer te scoren met knieën en Nick met lowkicks en hoge trappen.
3e ronde nog steeds fel met over en weer harde treffers , waarbij 1 zwaaistoot hard op het hoofd van Nick aankwam waarop hij neerging en niet meer verder mocht vechten.
Bij de bond is het zo dat bij de jeugd een K.O. NIET is toegestaan, waarop deze partij eindigt in een NO CONTEST.
Nick heeft een super goed debuut gedraaid tegen een gelijkwaardige tegenstander. Top gevochten Nick!!

Geen reactie's

Geef een reactie