uitslagen Muaythai and MMA fights Nettetal

uitslagen Muaythai and MMA fights Nettetal

Afgelopen zondag met 4 vechters naar Nettetal Duitsland afgereisd om deel te nemen aan het muaythai and MMA fights Nettetal.

Mike van Heugten mocht zijn debuut gaan maken en deed dit op een verassende wijze mooi verzorgd en compleet thaiboksen op een hoog tempo dik verdiende overwinnig

Bjorn Dierx mocht een amateur full muaythai partij gaan draaien dus met ellebogen en knieen naar het hoofd
De 1e ronde liet Bjorn zien wat muaythai inhoudt gewldige knieen en goed geplaatste ellebogen de 2e ronde glijd Bjorn uit en valt op zijn kont terwijl hij op de grond zit krijgt hij een knie op zijn hoofd wat onreglementair is en wat bovendien een snee boven het rechter oog oplevert. De dokter stopt de partij dan wordt er gekeken wie de 1e ronde op zijn naam had en dat was Bjorn dus ook een winst partij voor Bjorn helaas niet op de manier zoals we met z’n allen hadden gewild

3e partij voor ons was voor Sebastian Maring. Na lange tijd niet in de ring te hebben gestaan en toch wel een ons zwaarder geworden vocht hij een inval partij op Thaiboks regels. Dit was een thriller van de bovenste plank beide vochten voor wat ze waard waren en in deze partij was Sebastian toch wel wat meer waard en wint de partij dan ook dik verdiend.

Als 4e van ons mocht Tessa Verbunt haar MMA debuut gaan maken.
Dit deed zij op indrukwekende wijze staand was zij gewoon de baas in de ring op de grond top positie en af en toe onderop in de guard waar haar tegenstander veilig was.
Een heel mooi debuut wat veel voor de toekomst belooft.

Bedankt aan alle vechters, helpers en supporters.20151213_170630

Geen reactie's

Geef een reactie