Uitslagen muaythai en mma fights Nettetal

Uitslagen muaythai en mma fights Nettetal

Afgelopen zondag waren we met 8 vechters afgereisd naar Nettetal Duitsland om deel te nemen aan een Muaythai en MMA event.

Als 1e was aan de beurt Saskia, dit is een jeugdmeisje wat o.l.v. Sebastiaan traint.
Saskia mocht haar allereerste partij vechten tegen een meisje uit België. Het was een leuk gelijk opgaande wedstrijd met als uitslag 2 winnaars.

Als 2e was voor ons aan de beurt Guido, met zijn 52 jaar wou hij toch graag een partij draaien. Om nou een tegenstander te vinden in ongeveer de gelijke gewichtsklasse is toch erg moeilijk. Uiteindelijke een jonge god van 22 jaar gevonden. Ook dit was een gelijk opgaande partij met sommige momenten waar de tegenstander toch iets duidelijker doorkwam. Uitslag: 2-1 voor de tegenstander.

Als 3e mocht Casper gaan knokken, dit was een partij op full muaythai regels, dus met ellebogen en knieën naar het hoofd.
In deze partij liet Casper duidelijk zien dat hij de betere was en won dan ook terecht.

Als 4e mocht Priscilla haar allereerste partij gaan knokken. Ook zei mocht tegen een dame uit België. Beide dames zijn diep moeten gaan en konden aan het eind van de partij nog moeilijk op de benen staan. Uitslag 2-1 voor de tegenstander.

Als 5e mocht Roy, een van onze jeugdtalentjes het opnemen tegen een jongen van team Gunyar. Dit team staat erg bekend om hun heel erg goede vechters. Leuke harde partij waar Roy heel slim zijn punten pakten vanuit de clinch. En deze partij dan ook op zijn naam schreef.

Als 6e mocht Christiaan ook zijn allereerste partij gaan knokken, tegen een zeer sterke en meer ervaren tegenstander. Een hele leuke 1e ronde waar Chris rustig bleef en goed meevocht. In de 2e ronde kreeg hij 2 knieën op zijn hoofd waarop ik besloot de handdoek te gooien.
Vechters vinden dat nooit leuk maar, gezondheid gaat boven alles.

Als 7e mocht Nick, een van onze andere jeugdtalentjes. Ook hij had een ijzersterke tegenstander van team Gunyar tegenover zich. Dit was een gelijk opgaande strijd gedurende alle rondes. Waarbij Nick uiteindelijk toch als winnaar werd uitgeroepen.

Als 8e mocht Casper zich gaan opmaken voor zijn 2e partij van de dag. Ditmaal tegen iemand van Lucien Carbin. Deze man is mijn ogen de beste trainer ter wereld die al vele kampioenen heeft grootgebracht. Ook dit was een partij op full muaythai regels. Deze jongens hebben reclame gemaakt voor het echte muaythai. De knieën en ellebogen vlogen eruit alsof het niks was. De uiteindelijke winnaar. Casper.

Als laatste van ons mocht vechten Thomas, hij zou voor de allereerste keer de ring betreden en wel met in een MMA “mixed martial arts” partij. Na een sterk staaltje staandwerk pakte thomas zijn tegenstander op en gooide hem neer waarbij thomas in een arm in guillotine sidemount terecht kwam. Na een scramble kwamen ze weer staand waarbij thomas de jongen nog eens door de lucht gooide wederom dezelfde fout en weer in dezelfde positie, ditmaal kon Thomas door naar mount waarbij de tegenstander wou ontsnappen door naar zijn buik te draaien. Dit was een grote fout! Thomas nam Backmount en met een rare naked chocke dwong hij zijn tegenstander af te kloppen.

Geen reactie's

Geef een reactie