UItslagen Muaythai gala Venlo 22 december

UItslagen Muaythai gala Venlo 22 december

Jeugdgala Venlo

We zijn net terug van het muay-thai jeugdgala dat werd gehouden in Venlo.
Aangezien de mooie resultaten een paar weken geleden, waren we ook nu weer present.
Ditmaal waren er alleen jeugdpartijen en stonden 3 van onze vechters gematched.
Grote verassing vandaag was Michel Kraus, die vandaag de taak van coach op zich nam, waarbij wij hem mochten assisteren.
Als eerste van het Lumpini-team mocht Roy van Heugten de 2e partij van het gala draaien, Roy 11 jaar dus met borstprotectie en GEEN hoofdcontact.
Roy kwam uit tegen een thuisvechter….aangezien hij voor zichzelf niet heel tevreden was over zijn laatste partij, was hij erg gebrand om vandaag eens te laten zien wat hij in zijn mars heeft.
Nou…dat lukte deze jonge man zeker, met een dikke smile op zijn gezicht heeft hij 3 rondes lang alles gegeven, waardoor hij dik verdiend met de zege naar huis ging.WOP.
De partij erna was het de beurt aan Roy’s grotere broer Nick Van Heugten.
Nick mocht het opnemen tegen jongen van Vos gym Amsterdam (een van de betere sportscholen van NL), Nick opent het gevecht gelijk fel en is vastberaden deze partij voor zich te winnen.
De eerste en de tweede ronde hebben deze jongens zich helemaal gegeven, wat was dit een mooie partij, het publiek zat op het puntje van de stoel en ging helemaal los door deze toppertjes.
Na 2 rondes had Nick in onze ogen een kleine voorsprong op zijn tegenstander waardoor hij in de laatste 30 sec.rust van ons de opdracht kreeg om in de 3e ronde helemaal los te gaan en er geen twijfel over te laten gaan wie deze partij toebehoorde.
Zoals normaal luisterde Nick geweldig en domineerde de gehele 3e ronde, waardoor ook weer deze partij eentje van winst werd voor Nick. WOP
De 5e partij na de pauze mocht Nick Hooymans de ring betreden, hij kwam uit tegen een jongen van Diamonds gym.
Kort over deze partij alhoewel Nick de eerste 2 rondes net iets meer scoorde waren we niet heel erg tevreden over wat hij liet zien(wetende wat hij in huis heeft)
Daardoor kreeg hij in de laatste rust een enorme uitbrander van Stepan, dit was blijkbaar hetgeen wat Nick even nodig had want de 3e ronde was hij weer als vanouds, en scoorde veel meer dan zijn tegenstander.
Hierdoor wint ook hij zijn partij terecht op punten. WOP
Alles bij elkaar dus weer een HEEL geslaagde Lumpini-dag met alleen maar winst.
Een dik compliment wil ik geven aan Michel die vandaag voor het eerst als coach fungeerde, je deed het geweldig.
Voor de rest van de vechters/leden: Fijne feestdagen en hou rekening met de voorbereidingen op NRWF cup begin Februari (conditie/gewicht) aangezien dit tournooi een kwalificatie voor het WK in Croatie is.

Geen reactie's

Geef een reactie