uitslagen muaythai genk gala

uitslagen muaythai genk gala

afgelopen zaterdag was het de beurt aan weer een aantal vechters van de nieuwe lichting!!

Tessa verbunt, mocht als 1e tegen fabien van rings of glory. Tessa heeft hiervoor een heel strikt dieet gevolgd om het gewicht te halen. wat haar conditioneel opbrak in de partij.
1e ronde heel erg goed gevochten deze ronde pakte ze dik. 2e ronde kwam fabiene heel sterk terug, 3e ronde ging gelijk op met een licht punten voordeel voor fabiene. winaar op split decision Fabiene. tessa wij weten waar je vandaan komt en watje er allemaal voor hebt moeten doen en laten. dit was je 1e partij en die heb je geweldig gevochten. op naar de volgende!!

2e partij was voor Dean hij vocht tegen een jongen van MT genk hier kan ik kort over zijn dean heeft 3 rondes lang zijn tegenstander gedomineerd met geweldige knieen. proficiat!

3e partij was voor sebastian. deze jongen is net 16 jaar geworden en heeft in 1 week 6kg moeten aftrainen wat ook hem conditioneel opbrak.

sebastian vocht tegen een 21 jarige jongen van No limit. 3 rondes lang heeft sebastian zijn tegenstander bestookt met alles wat hij had en wint deze partij unaniem op punten.

voor de vechters jullie hebben gevochten als leeuwen en goeie reclame voor de club gemaakt!
proficiat, train hard en ga zo door!

Geen reactie's

Geef een reactie