Uitslagen Vaals rings of glory

Uitslagen Vaals rings of glory

Afgelopen zaterdag waren we met 4 vechters afgereisd naar Vaals om deel te nemen aan het rings of glory event.
mooie omgeving, leuke zaal en heel mooi opgezet gala.

de vechters van ons die daar gingen knokken waren Ricardo, Tessa, Sebastian en Mario.
als 1e was aan de beurt Ricardo, deze jongen die weer terug is bij onze club na een jaartje ergens anders te hebben getraind. luisterde als vanouds alsof die nooit weg was geweest. goeie strakke stoten harde trappen en een geweld aan knieën, zijn tegenstander had totaal geen antwoord op het geweld wat op hem afkwam. winnaar door opgave in de 1e ronde Ricardo! welkom terug!

als 2e was het Tessa die een rematch ging vechten tegen Fabien van de thuisclub.
dit was een geweldige partij van beide dames. technisch nu al van een hoog nivo. je kon zien dat beide dames flink gegroeid zijn na hun 1e ontmoeting. de uitslag was een terechte draw. Tessa van harte meid je hebt geweldig gevochten.

als 3e was het Sebastian die tegen een jongen uit Duitsland ging vechten. dit was een hele harde partij, de tegenstander oersterk met harde mokerslagen die Sebastian ff mentaal moest verwerken dit duurde een aantal seconden waarna die goed aan het werk ging. Sebastian bestookte zijn tegenstander met harde lowkicks, brute knieën en een hoge trap in de 3e ronde waar de tegenstander bijna op ging zitten. goeie harde knokpartij! winnaar Sebastian, welkom in de volwassen klasse.

als 4e was Mario aan de beurt, de oorspronkelijke tegenstander was 2 dagen van te voren afgemeld. nieuwe tegenstander de Belgisch en Benelux kampioen van de BKBMO met 11 B partijen 0 verlies en 8 K.O. overwinningen. pfff
dit was een ware slijtage slag met een hoog knok gehalte. alles wat beide vechters deden was loeihard met de KO op de loer. de KO bleef uit en de partij ging over de volle 5 rondes met wederom een terechte draw.
Mario je hebt laten zien dat je met de top van de B klasse mee kan!!

bedankt aan de verzorgers en supporters die mee waren

Geen reactie's

Geef een reactie