Uitslagen Venlo 23 januari

Uitslagen Venlo 23 januari

Zondag 23 januari met Ricardo en Oussama naar Venlo gegaag om te vechten op een gala van Dale Tan.

Ricardo zijn tegenstander was afgemeld waardoor hij een demo partij ging draaien tegen de minder ervaren Mats van Nak Muay uit Belgie. Ricardo die zijn opdrachten goed uitvoerd vecht een slimme partij.

Oussama de Marokaanse Tyson, Oussama vocht tegen Bart ook deze kwam van Nak muay uit Belgie. voor beide vechters was het hun 1e wedstrijd. 1e 2 ronde’s was het Bart die duidelijk de aanval koos en Oussama die te afwachtend vanuit de hoge dekking loerde. 3e ronde na een kleine peptalk ging Oussama wat meer doen wat resulteerde in een knockdown, daarmee trok Oussama de punten telling 28-28 gelijk maar gezien de 1e 2 ronde’s werd Bart terecht tot winnaar uitgeroepen. geweldige 3 ronde de volgende keer eerder starten.

In de pauze zit Ricardo zijn satestokjes naar binnen te werken waar we plots te horen krijgen dat er een partij in zijn gewicht is uitgevallen. Ricardo springt op haalt zijn tas, doet zijn tok, broekje en bandage om gaat vervolgens 1 min schaduwboksen en roept ik ben er klaar voor. WAUW wat een knokker!
rommelige 1e 2 ronde’s maar de 3e ronde laat Ricardo zijn technieken zien 2 x een mooie hoge trap raak.
winaar Ricardo Muller.

Greetz,

Stephan

Geen reactie's

Geef een reactie