Verslag Lumpinigym op Starmuay gala te Maastricht

Verslag Lumpinigym op Starmuay gala te Maastricht

afgelopen zondag (op vaderdag nog wel) naar Maastricht gegaan om deel te nemen aan het Starmuay gala. dit is voor ons 1 van de laatste galas van het seizoen.
de vechters waren Ricardo Muller, Mario Simons en Juancho. als verzorgers waren Dunya en Loek mee. en het publiek was weer massaal meegereisd 30 pers.

Ricardo Muller mocht vechten tegen Mike van engeland van Ali Gunyar.
1e ronde Trapt Ricardo meteen het gaspedaal in en gooit er alles uit stoten trappen en zeer harde knieën. 2e Ronde Heel veel clinch werk waar Ricardo zijn tegenstander murw beukt met harde knieën. 3e ronde wederom harde acties ditmaal kwam Mike wat meer terug met stoten maar ook hier vonden wij dat Ricardo de ronde had. uitslag DRAW?? nou ja! ik ben de laatste die over een uitslag gaat zeiken maar deze partij had Ricardo toch ECHT gewonnen. Ricardo zit weer in het zadel en heeft de lijn naar boven weer opgepakt.

Mario simons deed mee aan een 4mans toernooi. 1e partij vocht hij tegen Nick gerittsen van Hoyers gym.
Mario de opdracht meegegeven om eens agressiever te starten en vooral niet lief zijn. NOU die opdracht was dus niet aan doveman oren gericht! Binnen 1 min trapt hij de benen van zijn tegenstander finaal aan gort. winnaar Mario Simons.

Juancho onze Spaanse MMA vechter ging vechten tegen Rico le Pera van Dipanegara. opdracht was naar de grond mount pakken en beuken. blijkbaar is mijn Spaans toch niet zo goed! tenminste naar de grond werd goed uitgevoerd, Juancho trekt Rico in zijn halfguard en vanuit daar trekt hij hem in een mooi triangle choke winnaar op submission in 20 seconden Juancho!!

Mario Simons in de finale tegen Mootje van Starmuay. dit was een harde partij. 1e ronde Mootje komt met een poeier van een high kick Mario blokt en neemt meteen over met harde stoten. van daaruit blijft Mario goed bewegen en werkt met mooie combinaties waar mootje met harde enkele acties komt.
2e ronde wederom een enkelvoudige Mootje en goed combinerende Mario. dan maakt Mario een harde binnenkant lowkick en Mootje gaat neer en doet het voorkomen of hij in zijn kruis getrapt was ik heb de beelden meermaals terug gekeken en elke keer hoor ik pets en geen tok, ook was duidelijk te zien dat het een zuivere binnenkant lowkick was. Mootje krijgt 8 herstel tellen? achja ronde gaat door Mario eindigt de ronde wederom met een goede combinatie.
3e ronde wederom een hoog tempo met harde acties over en weer, waar Mario toch meer doet en zodoende dus ook meer scoort. Winnaar op punten en daarmee winnaar van het 4mans toernooi Mario Simons!!

Geen reactie's

Geef een reactie