Wedstrijd Maastricht

Wedstrijd Maastricht

op zaterdag 25 april gevochten in Maastricht met Linda Lavalette, Kevin Giebels en Ricardo Muller!

dit gala heeft ons geen geluk gebracht.

Ricardo Muller onze nieuwe aanwinst, vocht tegen Stef Beurskens van Geeraetsgym.
Dit was een hele felle en harde partij, met het betere stootwerk van Stef en de harde lowkicks van Ricardo. voor het publiek erg leuk om te zien. voor ons heel erg leerzaam, Ricardo je hebt laten zien dat je over een geweldige knokkers mentaliteit beschikt. nu nog werken aan de dingen waar we het over hebben gehad.

Kevin Giebels, vocht zijn 2e C partij. deze pas 16 jarige jongen sloeg binnen 30 sec zijn eigen arm uit de kom!!!!, aangezien dit alweer de 2e keer is binnen een jaar is gebleken dat het nog niet geheel hersteld was ondanks dat alles goed aanvoelde en hij er de vorige 2 partijen geen last van had. we hebben nu dus ook besloten dat Kevin dit jaar zowieso geen wedstrijden meer vecht en gaat werken aan het herstel van deze rotblessure.

Linda Lavalette, vocht een rematch tegen Samira van Jegogym. wat een partij!!! beide dames zijn in de tussentijd met sprongen vooruit gegaan. Samira schreef deze partij op haar naam. Maar, Linda je zit op de goede weg en ik zie duidelijk vooruitgang. ook Jij weet wat eraan gedaan moet worden en 6 juni zal ik zeker weer vooruitgang zien.

mijn dank gaat uit aan de begeleiders en aan de vele fans die weer mee zijn gegaan.

Geen reactie's

Geef een reactie