Verslag Cntrale training olv Lucien Carbin

Verslag Cntrale training olv Lucien Carbin

Vandaag heeft de eerste centrale muay thai training o.l.v niemand minder dan Lucien Carbin plaats gevonden.
Het was een zeer geslaagde middag, het zonnetje scheen en de sfeer was geweldig, er werd dus ook gekozen om lekker buiten te trainen.
Na een geslaagde opkomst van 5 gyms (voornamelijk uit Duitsland) waren we met zo’n 35 personen begonnen met de warming up.
Hierna werden 2-tallen gemaakt en werden zeer verrassende en tactische combinaties voorgedaan.
Dit werd wel zo goed uitgelegd dat een ieder de oefening toch begreep en dat er op een goed tempo doorgewerkt kon worden( knap aangezien voor ieder deze manier van combineren totaal nieuw was)
Na de combinaties was het de beurt aan het clinch-werk, dit is hetgeen waarin Lucien met kop en schouders boven andere trainers uit stijgt.
Zo mooi om te zien hoe iets wat ZO effectief is gewoon met 1 of 2 simpele bewegingen tot stand komt.
We sloten de namiddag af met 5 rondjes op het lichaam, waarin niemand gespaard werd, de hoofdjes werden rood en sommige moesten toch een ‘pauzetje’nemen.
Op het laats kreeg ieder nog een kans om met vragen of een probleem situatie te komen en die werd dan netjes beantwoord( dit doe ik dus nooit meer, want hierdoor kreeg ik dus een gratis cursus vliegen waarbij ik over mijn slechte schouder de grond raakte )

Alles bij elkaar een zeer leerzame dag met leuke teams, de bedoeling is deze centrale training iedere 3 maanden te houden, zodat mensen dadelijk ook op full muay thai rules kunnen vechten. Stephan Giebels bedankt voor het organiseren en de deelnemers voor de goede inzet.10389972_705535836173816_2037427328420977550_n

Geen reactie's

Geef een reactie